Добро пожаловать
Вход / Регистрация
[an error occurred while processing the directive]

GEK DOEN IN DE VLIEGTUIG NAAR TENERIFE - VAKANTIEVLOG #1

Популярное
Загрузка...
[an error occurred while processing the directive]

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

[an error occurred while processing the directive]
Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В Тенерифе
379 Просмотры

Описание

Deze serie vakantievlogs# gaat over een vakantiereis naar het eiland Tenerife met Clau en Lau. Clau en Lau gaan 8 dagen naar Tenerife waar zich opmerkelijke gebeurtenissen voordoen.
ABONNEER NU: https://claulau.nl

De vlog start op Schiphol waar Clau en Lau gaan inchecken bij Small Planet en op zoek gaan naar de gate.

De vlucht naar Tenerife is vertraagd door een zware mist en Clau en Lau moeten 2 uur lang in de vliegtuig blijven zitten voordat de vliegtuig opstijgt. Clau en lau komen er op Tenerife 2 uur later aan dan gepland.

Op het moment dat Clau en Lau op het eiland landen is het geen mooi weer, het is bewolkt, het waait hard en de temperatuur is rond de 20 graden.

Clau en Lau zijn geland op het vliegveld van Tenerife Zuid. Het hotel waar ze gaan logeren ligt ten noorden van Tenerife.

Clau en Lau huren een auto voor de hele vakantie om makkelijk van A naar B te kunnen. Op Tenerife zijn de afstanden relatief groot en de benzine is super goedkoop. Het openbaar vervoer daar is duur en niet te vertrouwen.

De auto dat ze krijgen is een rode Seat Ibiza. Nadat Clau en Lau de auto hebben gehuurd maken ze gebruik van google maps om naar het hotel te gaan. Sinds 15 juni 2017 is het mogelijk om gratis te internetten en te bellen binnen Europa en omdat Tenerife een Spaans eiland is mogen Clau en Lau kosteloos internetten met zijn Nederlandse telefoon bundels.

Na anderhalf uur rijden komen Clau en Lau aan bij het hotel Apartamentos Pez Azul, een super goedkoop en goed geregeld hotel ten noorden van Tenerife.

Clau en Lau hebben veel trek en lopen naar Pizzería Da Arianna, een restaurant met hele goede reviews in de buurt van hotel Pez Azul.

Daarna gaan ze naar Tu Trébol Hipermercado, een supermarkt in de omgeving waar ze gelijk 16 liter water kopen.


ABONNEER HIER: https://claulau.nl


Vond je deze video leuk?
Doe en duimpje omhoog

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
RSS